Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2013. október 19., szombat

Diétás párolt káposzta

Közelít a hideg, a tél, ami nálam egyet jelent a káposzta szezon kezdetével...bármilyen formában szeretem, és elég gyakori köretté válik ebben az évszakban a vacsoraasztalunkon.

A párolt káposzta minden húsételhez remek köret, nagyon finom, és abszolút diétás...:-) 

Hozzávalók:

1 fej kápaszta
1 fej vöröshagyma
1 alma
15 szem édesítő tabletta /ízlés szereint több-kevesebb/
Olaj
1 ek ecet
1 tk só

Elkészítése:

A káposztát és a hagymát legyaluljuk, az almát vékony szeletekre vágjuk, hozzáadjuk az almát, sózzuk, édesítjük, kevés olajon kb 2 dl vízzel közepes lángon időnként megkeverve puhára pároljuk.

Amikor megpuhult, ecettel ízesítjük.


Megjegyzés küldése