Ez az a fajta főétel, amit általában valamilyen események, vagy vendégség alkalmával szoktunk készíteni, és kivétel nélkül minden alkalommal viharos sikert arat...érdemes kirpróbálni, garantált a siker vele....:-)
Isteni finom, omlós, szaftos...
Hozzávalók:
1 kg tarja szeletelve
4 ek liszt
1 kk őrölt piros paprika
A páchoz:
Só
1 ek bors
2 ek mustár
1 ek vegeta
Fél tubus piros arany
1 dl olaj
Fél csomag fokhagyma granulátum
A sütéshez:
Olaj
Elkészítése:
A sütés előtti este bepácoljuk a húst. A pác hozzávalóit összekeverjük. A hússzeletek mindkét oldalát bekenjük vele, és folpackkal letakarva pihentetjük egy éjszakát.
Másnap a szeleteket egyenként paprikás lisztben megforgatjuk, és bő, forró olajban mindkét oldalát hirtelen megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése