Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2013. november 18., hétfő

Házi melegszendvics krém

Egy újabb gyorskaját hoztam ma, elég gyakori vacsora ez nálunk, amikor marad kenyér, az általában melegszendvicsként végzi... pakolhatunk rá bármit, ami otthon van, vagy ami épp eszünkbe jut...a kedvencünk azonban ez a krém.

Végtelenül egyszerűen, gyorsan elkészíthető, nagyon finom és nem is kerül sokba...:-) 

Hozzávalók:

40 dkg vagdalthús (én a Lidl-ben veszem az ekkora kiszerelésű konzervet)
1 kis fej vöröshagyma fele
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 tk  őrölt pirospaprika
1 ek pirosarany
2 ek mustár
2 ek ketchup
Bors

Elkészítése:

A vagdalthúst villával összetörjük, belekeverjük a többi hozzávalót. Ízlés szerint variálható a különböző ízesítők mennyisége. Felhasználásig hűtőben pihentetjük. Akkor jó, ha van ideje az ízeknek összeérni.

Ezzel a krémmel kenjük meg a kenyeret, sajtot reszelünk rá. Megpakolhatjuk paprikával, paradicsommal, hagymával, amit szeretünk. 200 fokos sütőben ropogósra sütjük.


Nincsenek megjegyzések: